Selecteer een pagina

Particulier

Meer Spuit- en Schilderwerk is inzetbaar voor zowel buiten- als binnenwerk. Door onze flexibiliteit zijn wij in staat om ieder project tot een goed eind te brengen. Wij denken ook graag met u mee en adviseren u over kleuren en soorten verf om het beste resultaat neer te zetten. 

Benieuwd naar ons werk? Onderaan deze pagina kunt u zien wat wij doen.

 

Specialiteit Meer Spuit- en Schilderwerk

Naast de traditionele werkwijze, schilderen, is het ook mogelijk om te kiezen voor het laten spuiten van bepaalde elementen. Spuiten heeft een aantal voordelen waardoor het resultaat er nog strakker uitziet dan wanneer het gesaust is. Zo is het bijvoorbeeld tijdens het spuitproces eenvoudiger om de verf gelijkmatig over de muur te verspreiden waardoor u altijd een gladde, effen muur heeft. Het spuiten kan in bijna alle kleuren denkbaar en ook nog eens in de gewenste glansgraad. Wij kunnen (bijna) alle materialen spuiten. Denk hierbij aan glas, aluminium, hout, kunststof en staal. Wij zijn gespecialiseerd in het spuiten van plafonds en wanden met latex. Latex muurverven worden met behulp van speciale spuitapparatuur, in een gladde en strakke laag aangebracht. 

Bent u wel op zoek naar een nieuwe look voor uw muren, maar bent u er nog niet helemaal over uit wat dit moet zijn? Dan is behang misschien wel het antwoord voor u. Met behang wordt er nog meer variatie mogelijk, en dat ook nog eens in een handomdraai. U heeft de keuze uit een breed assortiment waardoor er altijd wel iets naar uw smaak tussen zit! 

Uw huis in een nieuw jasje? Geen probleem! Neem contact met ons op en wij komen graag bij u langs om u van een op maat gemaakt advies te voorzien.