Selecteer een pagina

VVE

Het onderhouden van een complex is veel werk en er zijn vaak veel bewoners mee gemoeid die allemaal andere wensen en eisen hebben. Dit kan het erg lastig maken en dat begrijpen wij. Het is voor ons belangrijk om niets anders dan 100% kwaliteit en tevredenheid te realiseren, ook met het oog op het behoud van uw complex. Of het nu de trappenhal is of de balustrades, wij pakken alles aan. Wij houden rekening met de wensen die er zijn vanuit de Vereniging van Eigenaren en komen daarom graag een vrijblijvend en op maat gemaakt advies geven voor de situatie.

Wij leveren meerdere totaaloplossingen voor uw gebouw. Zoals eerder genoemd schilderen we zowel de binnen- als de buitenkant, maar ook zijn wij in staat om de muren en plafonds te spuiten voor een nóg strakker resultaat. Daarnaast bestaat er ook altijd de mogelijkheid om voor behang te kiezen. Afhankelijk van de situatie kan er gekeken worden wat voor u de beste optie is.

Mocht het nodig zijn om de radiatoren en deuren ook mee te schilderen of te spuiten is dat geen enkel probleem, ook dit behoort tot de mogelijkheden. Dit kunnen wij zelfstandig uitvoeren waardoor er geen derde partij bij hoeft te komen en wij de kwaliteit kunnen waarborgen. Mochten er onduidelijkheden of vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.