Selecteer een pagina

Zakelijk

Wat is er belangrijker voor een organisatie dan de uitstraling? Het is het allereerste wat een klant of partner ziet als deze binnenkomt. De eerste indruk wordt binnen zeven seconde van een ontmoeting gemaakt. Deze eerste indruk is bepalend en is dus van onschatbare waarde. Dit geldt niet alleen voor klanten, maar ook werknemers functioneren beter in een mooie ruimte. Een likje verf of een strak behang doen wonderen en kunnen een ruimte compleet anders over laten komen. 

 

 Specialiteit van Meer Spuit- en Schilderwerk

Wij zijn gespecialiseerd in het spuiten van plafonds en wanden met latex. Latex muurverven worden met behulp van speciale spuitapparatuur, in een gladde en strakke laag aangebracht. 

 

Het belang van het maken van die goede eerste indruk herkennen wij, en dat ziet u terug in onze prestaties. Bij het schilderen, spuiten of behangen van winkelpanden, kantoren of bedrijfspanden wordt er met grote precisie gewerkt en verzekeren wij 100% kwaliteit. 

Uiteraard is ons werkveld breder dan alleen winkelpanden en kantoren. Wij zijn inzetbaar voor allerlei andere soorten projecten, zoals scholen, hotels en verzorgings- en ziekenhuizen. Dit zijn vaak locaties waar meer zorgvuldigheid gevraagd wordt, zodat de dagelijkse bezigheden voortgezet kunnen worden en er geen overlast wordt veroorzaakt door te uit te voeren werkzaamheden.

 

Bent u een aannemer, dan weet u als geen ander hoe belangrijk het is om met bedrijven te werken waar u van op aan kunt en die u de zorgen uit handen nemen. Wij staan altijd open voor samenwerkingen.

In welke setting de werkzaamheden moeten gebeuren, wij staan altijd klaar voor u om uw pand onder handen te nemen. Twijfelt u of het verf of behang moet worden of een combinatie hiervan? Neem dan gerust contact met ons op, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om een advies op maat te bieden.